EPSCement®

Senaste nytt

2024-03-19

Kannebäcks Entreprenad AB blir certifierad entreprenör av EPSCement

"Kannebäcks Entreprenad AB blir certifierad entreprenör av EPSCement – En Varm Välkomst från EPSCement Familjen!

Vi är stolta och glada över att välkomna Kannebäcks Entreprenad AB till vår växande familj av certifierade entreprenörer! Att se Tobias Berntsson, Daniel Andersson och deras fantastiska team välja att certifiera sig i våra produkter fyller oss med stor glädje och stolthet.

Som VD för EPSCement kan jag inte nog understryka vikten av att arbeta tillsammans med passionerade och engagerade entreprenörer som delar vår vision för en hållbar och innovativ byggbransch. Kannebäcks Entreprenad AB exemplifierar dessa värderingar, och deras beslut att certifiera sig i våra produkter är ett bevis på deras engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Kannebäcks Entreprenad AB och att tillsammans skapa framgångsrika och hållbara byggprojekt. Varmt välkomna till EPSCement familjen!"

- Joel Alex, VD för EPSCement

2024-02-22

EPSCement AB & Ekdahl Miljö AB förstärker samarbetet

EPSCement AB & Ekdahl Miljö AB förstärker samarbetet genom nytt lagerhanteringsavtal
  
EPSCement AB, Verksam inom tillverkning av byggmaterial baserade på expanderad polystyren (EPS), meddelar idag att de har ingått ett avtal med Ekdahl Miljö AB för lagerhantering av sina produkter i Ljungby.
 
Det nya avtalet innebär att EPSCement AB väljer att använda Ekdahls moderna lageranläggning i Ljungby för att säkerställa snabb och smidig distribution av sina produkter till kunder över hela landet. Genom att samarbeta med Ekdahl Miljö stärker EPSCement sin logistikkedja och möjliggör en ännu bättre service till sina kunder.
 
"Efter noggrant övervägande har vi beslutat att fördjupa vårt samarbete med Ekdahls Miljö genom att använda deras lagerhanteringsfaciliteter i Ljungby", säger Joel Alex, VD på EPSCement. "Ekdahl Miljö har ett välrenommerat rykte för sin höga standard och pålitliga service inom logistik, och vi är övertygade om att detta samarbete kommer att gynna både våra företag och våra kunder."
 
Genom att outsourca logistiken till Ekdahls Miljö frigör EPSCement AB resurser som kan fokuseras på kärnverksamheten, vilket möjliggör ökad effektivitet och tillväxt.
 
"Ekdahl Miljö är stolta över att bli valda som logistikpartner av EPSCement AB", säger Madeleine Ekdahl VD på Ekdahl Miljö AB. "Vi ser fram emot att bidra till deras framgång genom att erbjuda våra logistikhanteringstjänster och skapa en smidig och effektiv logistikkedja för deras produkter."
 
Det nya samarbetet mellan EPSCement AB och Ekdahls Miljö träder i kraft 1 mars och förväntas bidra till en ännu bättre kundupplevelse för båda företagen.
 
För mer information, kontakta:
 
EPSCement AB
Kontaktperson: Joel Alex
E-post: joel@epscement.com
 
Ekdahl Miljö AB
Kontaktperson: Madeleine Ekdahl
E-post: madeleine.ekdahl@ekdahlmiljo.se

2024-02-20

EPSCement välkomnar två nya certifierade entreprenörer

EPSCement välkomnar två nya certifierade entreprenörer: Berga Schakt AB och Ran Bygg AB
 
EPSCement är glada att meddela att Berga Schakt AB och Ran Bygg AB har blivit certifierade entreprenörer för deras produkter och lösningar. Detta nya partnerskap stärker EPSCements närvaro och möjligheter att erbjuda högkvalitativa byggtjänster till sina kunder.
 
"Vi är väldigt glad att kunna välkomna Berga Schakt AB och Ran Bygg AB som certifierade entreprenörer. Vi ser fram emot att bygga ett starkt och framgångsrikt partnerskap tillsammans," säger Joel Alex, VD på EPSCement.
 

2024-02-08

Ny sida med kundcase

EPSCement lanserar ny kundcase-sida för att dela verkliga exempel och framgångshistorier

Vi har lanserat en ny kundcase-sida för att visa hur våra produkter och lösningar förbättrar bygg- och konstruktionsprojekt världen över. Besökare kan utforska olika sektorer och lära sig hur EPSCements produkter har löst utmaningar och skapat hållbara lösningar.

Besök www.epscement.com/kundcases för mer information.

2024-01-29

EPD, Nu på hemsidan!

Vi är glada att meddela att vår Environmental Product Declaration (EPD) nu är tillgänglig för direkt nedladdning från vår hemsida. Detta framsteg utgör en viktig del av vårt kontinuerliga engagemang för att reducera klimatpåverkan inom byggindustrin.

EPD utgör ett betydelsefullt verktyg för att tillhandahålla transparent och pålitlig information om produkters miljöavtryck. Genom att göra vår EPD enkelt åtkomlig för alla intressenter, inklusive arkitekter, entreprenörer och andra yrkesverksamma inom byggsektorn, strävar vi efter att främja en mer hållbar och medveten användning av våra produkter.

Genom att erbjuda möjligheten att ladda ner EPD direkt från vår webbplats strävar vi inte bara efter att uppfylla branschens krav och normer, utan även att underlätta för våra kunder att fatta välgrundade beslut som bidrar till att minska den totala miljöpåverkan i deras projekt.

Vi är övertygade om att genom att öka tillgängligheten av vår EPD på detta sätt kan vi aktivt främja en mer hållbar och miljövänlig byggindustri. Vi uppmanar alla intressenter att dra nytta av denna värdefulla resurs och samarbeta med oss för att forma en grönare framtid inom byggsektorn. Tillsammans kan vi göra skillnad och minska vår gemensamma påverkan på klimatet.

Ni hittar vår EPD under fliken Ladda ner

2024-01-19

Grattis Göteborg!

Ni hittar vår senaste certifierade entrepenör i er kära stad. Peter Båth med sitt fantastiska gäng på Peter Båth's Kakel & Plattsättning är från nu certifierade för EPSCement.

2024-01-16

EPSCement AB Satsar på Hållbarhet

EPSCement AB Satsar på Hållbarhet, konverterar fordonsflottan till Elbilar före 2025

EPSCement AB har tagit ett betydande steg mot hållbarhet genom att besluta att konvertera hela sin fordonsflotta till elbilar före utgången av 2025. Denna övergång är en del av företagets åtagande att minska sin miljöpåverkan och främja en grönare framtid.


För att uppnå detta mål har EPSCement AB redan påbörjat processen med att ersätta sina befintliga bensin- och dieselbilar med eldrivna fordon. Företaget har också beslutat att investerat i laddningsinfrastruktur på sina anläggningar för att säkerställa smidiga laddningsmöjligheter för sina anställda.


"Vi är fast beslutna att minska vår koldioxidutsläpp och vårt miljöavtryck. Att övergå till elbilar är en viktig del av vår strategi för att uppnå detta mål", säger Joel Alex, VD för EPSCement AB. "Vi tror att detta kommer att göra oss till en ännu mer ansvarstagande aktör inom byggindustrin och hjälpa oss att möta de utmaningar som klimatförändringarna medför."


Företaget har även som mål att minska sitt vatten- och energiförbrukning samt att utforska alternativa, mer miljövänliga produktionsmetoder inom cementindustrin.

2024-01-10

Grattis Sundsvall!

Vi välkomnar varmt Peter Moberg och gänget på Wallerberg Gruppen AB till den växande skaran EPSCement certifierade entrepenörer! 

Ge dem ett besök på deras sida 

https://wallerberg.se/
2023-11-01

Pojje gör comeback!

Idag är vår lysande stjärna från Norr tillbaka. Per-Ove "Pojje" Jonsson har valt att göra comeback hos EPSCement. Efter några år i målarsvängen så kunde han inte hålla sig borta längre. 

Varmt välkommen tillbaka Pojje! Pojje går in som säljare för region Norr med start 1:a November. Ni når honom på samma mail och telefonnummer som tidigare. 

2023-08-25

Problem med fukt? Vi hjälper dig!

Har din källare drabbats av fuktskador efter översvämningar? EPSCement är här för att hjälpa dig. Med vår lättbetong behöver du inte vänta veckor på att betongen ska torka. Redan efter 12 timmar är ytan redo att beläggas. Vad som gör oss ännu mer unika är att din källare blir bättre rustad för framtiden tack vare EPSCements fuktsäkra och isloerande egenskaper. Vår produkt absorberar inte vatten, vilket hjälper dig för eventuella framtida fuktproblem.

Efter översvämningarna i Gävle 2021 samarbetade vi nära med kommunen och försäkringsbolag för att snabbt tillhandahålla material till de drabbade. Vi vet nu väldigt mycket om hur vår produkt kan hjälpa dig. 

Varför Välja EPSCement?

Snabbhet: Ytan kan beläggas redan efter 12 timmar.
Trygghet: EPSCement är fukt- och frostsäkert.
Enkelhet: Vår produkt är lätt att hantera, och vår pumpbilstjänst gör det ännu smidigare.
Förutom sina praktiska fördelar har EPSCement även den högsta brandklassningen och väger endast 17 % av traditionell betong.

kontakta oss på  info@epscement.com

Eller slå en signal till 080-449 15 35. Så hjälper vi dig! 

2023-08-25

Välkommen Kristian!

Nu till hösten börjar Kristian sin tjänst som säljare hos oss på EPSCement.

Vi bad kristian berätta om sig själv: 
Jag bor tillsammans med min sambo i Sundbyberg. På min fritid gillar jag att skruva, snickra, fiska och att spendera tid i skogen. Senast kommer jag ifrån försäljning mot hotell & restaurang och har en bakgrund som kock. Innan dess olika säljroller inom diverse branscher.
Jag ser fram emot att bli en del av EPSCements team och ett företag i helt rätt riktning.

Jag kommer att vara ansvarig för Mälardalen med omnejd samt Gotland och Åland. Ser fram emot att träffa er.

Med vänlig hälsning.
Kristian Wickman

+46(0)709226951
kristian.wickman@epscement.com

 

Vi är så glada att få välkomna dig, och önskar dig ett stort lycka till! 

2023-06-01

Välkommen Joel!

Vi hälsar vår nya VD, Joel Alex välkommen till EPSCement.

2023-03-08

Snart levererar vi EPSCement i plastsäck

Från och med 2023-03-15 kommer vi att börjar producera EPSCement packat i plastsäckar. Hållbarheten ökar då till 24 månader och det finns bättre möjlighet att förvara pallarna utomhus.
I slutet av mars kommer vi att ha både papperssäckar och plastsäckar på lager. Från och med 2023-04-01 räknar vi med att de sista pappersäckarna ska ha gått ut från lagret. 

2023-01-16

Johan Westin

Vi på EPSCement vill tacka Johan Westin för sin tid som försäljningschef hos oss. Under den tiden har han visat stor lojalitet och engagemang för vår verksamhet och bidragit till att utveckla vår försäljning på ett betydande sätt.
Tack för allt ditt hårda arbete och vi önskar dig all lycka i dina framtida projekt!

Till dess att Johan's efterträdare är på plats kommer övriga i organisationen att hjälpas åt för att sköta hans arbetsuppgifter och pågående uppdrag.

/EPSCement's ledning med personal

2022-10-04

Fler säckar per pall

Under oktober 2022 kommer vi successivt att gå över till att lägga 24 säckar EPSCement per pall (istället för 21 säckar som vi har haft hittills)
Det gör att 1 pall EPSCement kommer att räcka till strax över 1 m3 färdig massa, samt att man får fler säckar för samma transportkostnad.

2022-05-02

Stort tack till er alla som besökte oss på Nordbygg!

Stort tack till er alla som besökte oss på Nordbygg!

Många intressanta och givande möten! Verkligen energirika dagar!  Härligt att äntligen få träffas fysiskt!

Vinnare av vår tävling kommer att publiceras i början av nästa vecka!

 

2022-04-14

Besök oss på Nordbygg i monter C10:50. Du missar väl inte vår spännande tävling!?

Besök oss på NORDBYGG | April 26 – 29, 2022
Norra Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen!

Vi kommer att hålla i en tävling i samband med Nordbygg mässan 26-29/4?! Håll utkik på våra sociala medier.. detta vill ni inte missa! #Nordbygg #Tävling

 

 

2022-03-25

Vi ses på Nordbygg den 26-29 april 2022!

Årets viktigaste och mest intressanta byggmöte är tillbaka, och vi på EPSCement är alla otroligt glada över att få kunna ses igen!

Håll utkik i våra sociala medier - mycket på gång! Vi har bl.a. en spännande tävling - som du inte vill missa!

Varmt välkommen till vår monter #C10:50.

 

2021-10-07

Välkommen Jimmy!

Vårt senaste nytillskott är Jimmy Gullstrand, som börjar den 1 november. Jimmy kommer att jobba som säljare och ansvarar för Skåne, Blekinge, södra Småland samt Öland. Han har en gedigen bakgrund inom golvavjämning, och blir ett viktigt tillskott i vår viktiga södra region. Här har vi en kraftig tillväxt och många viktiga kunder, som skall bli fler.

2021-03-01

Välkommen Mikael!

Vi hälsar vår nya chaufför Mikael Linder välkommen till EPSCement AB!
Mikael kan ni träffa på när ni bokar leverans av EPSCement® med pumpbil.


 

2021-02-01

Välkommen John!

Den 1 februari börjar John Wikström som säljare hos oss.
Han kommer att hålla till den södra delen av landet och täcker bland annat områden som Jönköping, Halland, Göteborg, Kronoberg, Kalmar, Blekinge och Skåne.
John når ni på telefon 070-9225882 eller john.wikstrom@epscement.com

2020-11-06

Nordbygg har flyttats till 26 - 29 april 2022

På grund av COVID-19 och i samråd med branschen har beslutet att avbryta Nordbygg i april 2021 och istället fokusera på nästa utställning, Nordbygg 2022 – 26-29 april 2022.

Nordbygg är norra Europas största mötesplats för bygg- och anläggningsindustrin där cirka 50 000 besökare samlas vartannat år från byggsektorn i Sverige och övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. >> Besök Nordbygg's Hemsida

2020-05-18

Utökat produktutbud - Stilleryd®

EPSCement AB har lanserat en ny produktlinje – Stilleryd® – Golvspackel med tillbehörsprodukter samt Fin- och Grovbetong. Produkterna tillverkas i Sverige, med högsta kvalitet, och finns för omedelbar leverans, i säck eller pumpat!

Få mer info här

Rekommenderas av:

2020-01-31

Nytt lager i Luleå

I Januari 2020 öppnade vi vår nya lagerenhet i Luleå. Du hittar oss på Knaus Gård i Bensbyn.
Där kommer att finnas EPSCement och ett visst sortiment av spackel, primer mm.
Order skickas som vanligt till order@epscement.com eller via telefon 08-4491535. Peter Backman som är säljare i det norra distriktet nås på telefon 0709-226951, om ni har några tekniska frågor.

Utöver huvudlagret i Vallentuna har vi sedan tidigare även lager i Strömsnäsbruk och Ystad. 

Varför välja EPSCement®?

Tunga skäl som talar för en lättare betong!


  • Lätt
  • Hållfast
  • Diffusionsöppen
  • Pumpbar
  • Fukt- & Frostsäker
  • Isolerande
  • Ljuddämpande
  • Brandskyddande
  • Sprutbar
  • m.m.